A Pöttöm Fürdő Program pályázat győztesét az újHÁZ Centrum szakmai zsűrije több szempont alapján választja ki. Az óvodai összlétszám, a mosdó jelenlegi állapota, a felújítást motiváló tényezők és a Facebookon szerzett szavazatok száma mind szerepet játszanak majd a döntésben.

A zsűri tagjai: Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum cégvezetője, Szekeres Nóra, a Pöttöm Fürdő Program nagykövete.


Zsűritagok

Dr.Rázsóné Szórády Csilla
cégvezető
Szekeres Nóra
műsorvezető

"Egy számomra nagyon kedves programot indítottunk útjára és a nagy sikerre való tekintettel az idén is folytatni fogjuk az óvodai mosdó felújítást, amelynek keretében felvállaltuk a gyermekek második otthonának, vagyis óvodai környezetüknek javítását. A Pöttöm Fürdő Programmal szeretnénk másokat is motiválni arra, hogy közösségük aktív tagjaként tisztelettel és segítő szándékkal forduljanak egymás felé. Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának vezetőjeként fontosnak tartom felhívni a figyelmet arra, hogy lokálpatriotizmussal és összefogással élhető országot lehet építeni.”

„Az óvodák támogatása mindig egy fontos dolog, ezeknek az intézményeknek minden jótett nagyon sokat ér. A Pöttöm Fürdő Program egy igazán szerethető kezdeményezés, ott segít, ahol biztosan szükség van rá. A kiválasztott óvoda egy csodaszép álommosdót nyer, ezen kívül különdíjként tíz óvoda kültéri játszóházikót kap majd, amely az én kisfiamnak is az egyik kedvence.”